Fotbollprestanda program

Sedan snart 15 år tillbaka arbetar jag med elitfotboll som fotbollstränare, styrke- och konditionstränare, mental tränare, rehab/prehabcoach och idrottsnutritionist. Jag har med professionella toppspelare, akademispelare från toppklubbarna i Sverige och utomlands och spelare som spelar i Sveriges juniorlandslag. Resursbristen är en stor faktor som leder till att majoriteten av klubbarna inte kunnat ge den individuella assistans som spelarna behöver. Denna individuella hjälp med avseende på de tekniska, fysiska, näringsmässiga och mentala aspekterna och kraven på spelet bör vara tillgänglig och implementerad från 12-13 års ålder. Så mitt onlineprogram kommer att försöka ta itu med denna obalans genom att tillhandahålla en unik onlineupplevelse för spelare både pojkar och tjejer från 12 års ålder för att få tillgång till min utvecklingsplan som kommer att se spelaren dramatiskt förbättra sin prestation och personlighet både som spelare och som person.

Programmet börjar först med ett 90min pass som kommer att äga rum på vårt skräddarsydda träningscenter i Göteborg. På detta första ansikte mot ansikte möte med spelaren kommer vi att gå igenom en djupgående bedömning och utvärdering av hans/hennes tekniska och fysiska förmågor. Sedan ska jag gå igenom ett specifikt individuellt program som kommer att vara relevant för spelarnas ålder, position, styrkor och svagheter. Jag måste göra väldigt tydligt att träningsprogrammet kommer att vara väldigt specifikt för den individen när det gäller hur många pass per vecka, set, reps, övningar, rehab- och prehabövningar, koordinationsövningar och naturligtvis positionen de spelar, detta är anledningen till att det första mötet måste äga rum ansikte mot ansikte på vårt träningscenter där vi har all utrustning för att korrekt bedöma och utvärdera spelaren.

När ett paket har valts ut och köpt kommer en spelare att få två formulär att fylla i, en hälsodeklaration och spelarprofilfrågeformulär som kommer att innehålla ett avsnitt om spelarens nuvarande näringsvanor. Återigen, viktigt att uppmärksamma att programmet är en mycket specifik och individualiserad tjänst. Jag är fullt medveten om 1000-tals övningar som finns på youtube, men för mig måste man se spelaren och sedan ordinera RÄTT program för den personen i det specifika skedet av spelarnas utveckling. När den första bedömningen är klar kommer spelaren och jag själv att ha regelbunden kontakt baserat på paketet som har köpts och givetvis i händelse av en nödsituation som kan uppstå kan man alltid kontakta mig så återkommer jag till dig så snart som möjligt .

PROGRAMMETS FÖRDELAR:

Mer hastighet
Mer kraft
Mer explosivt
Bättre skick
Bättre koordination och balans
Förebyggande av skador
Starkare hjärta, lungor och skelett
Starkare muskler, senor och ligament
Snabbare reflexer
Snabbare och bättre beslutsfattande
Mer koncentration och fokus
Starkare immunförsvar
Mer självförtroende
Förbättring av tekniska färdigheter
Förbättring av fotbollsintelligens
Förbättring av fotarbete och riktningsändring
Plus mycket mer

Vi har 3 olika paket, baserade över en ettårsperiod, läs nedan för pris och vad som ingår.

PRISER:

Silverpaket: 2950kr
2 x 90 minuter ansikte mot ansikte (helst med 6 månaders mellanrum)
Individuellt kostprogram
1x e-postkontakt var 4:e månad

Guldpaket: 4250kr
3 x 90 minuter ansikte mot ansikte (helst en gång var fjärde månad)
Individuellt kostprogram
1x e-postkontakt var 4:e månad

Platinapaket: 7950kr
4 x 90 minuter ansikte mot ansikte (helst en gång var tredje månad)
Individuellt kostprogram
1 x e-postkontakt var tredje månad
2 x 15 minuter videosamtal
Månadsanalys av spel/spel (spelaren skickar över ett av sina spel eller höjdpunkter från alla spel som spelas den månaden)

För bokning klicka knappen under och om du har några frågor vänligen maila mig på

KÖP HÄR

 

Ta hand om dig

Din tränare
David Samuyiwa