Ereunous Personlig Träning

Ereunous består av två grekiska ord EREUNA som betyder ”FORSKNING” och NOUS som betyder ”INTELLEKT”

På grund av min omfattande professionella karriär och mina höga akademiska kvalifikationer som jag samlat på mig under åren, har jag fått en enorm mängd internationell erfarenhet och kunskap som gjort det möjligt för mig att samla mängder av EREUNA som i sin tur gav möjligheten att öka mitt NOUS. Så när det gäller att leverera garanterade resultat för mina kunder, inom sport, hälsa, fitness, personlig och professionell utveckling, så kan du vara säker på att du befinner dig goda händer.

Kort om David Samuyiwa

Sedan starten på Davids karriär 1989, så har David Samuyiwa samlat på sig över 100.000 arbetstimmar inom sport-, hälso- och fitnessindustrin. Han har haft stor framgång som idrottsprestationstränare, personlig tränare inom hälsa och fitness, mentaltränare, teamtränare, massör och kostrådgivare. Han har varit mentor och undervisat över 1000 klienter och hans karriär har tagit honom genom England, Skandinavium, Kina, Spanien, Balkan, Indien, Dubai, Kanarieöarna, Australien mm. Fram tills nu så har han även utbildat över 7000 personliga tränare över hela världen.

Med en internationell idrottsbakgrund på 60, 100 och 200 m sprint så har David Samuyiwa haft äran att representera båda Englands distrikts och det regionella teamet och tävlat för Kanarieöarna. Hans internationella idrottskarriär har gett honom stor erfarenhet från att träna och tävla mot Olympiska-, Världs- och Europeiska guldmedaljvinnande idrottsmän samt haft äran att bli tränad av några av de bästa tränarna i världen under sin karriär.

David Samuyiwa anses vara en av de absolut bästa inom sport-, hälsa- och fitnessindustrin. Han har väldigt höga akademiska kvalifikationer då han framgångsrikt har tagit en Filosofie Kandidatexamen inom Samhällskunskap samt en Magisterexamen inom Utbildning, Lärarutveckling och Ledarskap på ett av de ledande universiteten i England. Hans kvalifikationer och talanger i kombination med hans erfarenhet har givit förutsättningar för 1000tals människor att nå sina mål i livet

Prislista, Personlig Träning
3 tim 4 500 kr
6 tim 7 500 kr
12 tim 14 440 kr
18 tim 18 000 kr
30 tim 26 950 kr

Paket 1, Ditt nya jag
Tid: 4 veckor – 10 timmar
Pris: 9 950 kr

Det här vetenskapliga tränings programmet är utformat för alla som önskar en viktnedgång på upp till 10 kg och 5% kroppsfettreducering på 4 veckor. Vi kommer att träna två gånger i veckan över en 4 veckors period och genom att öka ämnesomsättningen och muskelmassan samt introducera bra fettförbrännings- och kaloriövningar så kommer du att se en fantastisk transformering på enbart 30 dagar. .


Paket 2, Vikt & Fettminskningsprogram
Tid: 6-8 veckor – 30 timmar
Pris: 24 950 kr

Det här beprövade och vetenskapligt utformade programmet är designat för att hjälpa människor som behöver gå ner än 10 kg och över 10% kroppsfett. Programmet är en speciell mix av complex-, compound-, cardio-, styrke-, core- och funktionell träning. Den här sammanstättningen av olika träningsformer hjälper kroppen att fort bränna fett och kalorier, gå ner i vikt, förebygga skador, stärka skelett och muskulatur, boosta kroppens hormon- och immunsystem, stärka kroppen mot tecken på åldring, stärka självförtroende, öka energin och mycket mycket mer.


Paket 3, Idrottsprestation
Halvsäsongspaket (ca 4-6months) 25 timmar     Pris: 22.500sek
Helsäsongspaket (ca 8-12months) 50 timmar     Pris: 39.500sek

Idrottsprestationspaketen är designade för att maximera individens talang och färdigheter genom att integrera ett effektivt och PERSONLIGT styrke- och konditionsprogram som kommer att hjälpa individen att bli mycket bättre inom sin sport.

Med över 30 års erfarenhet av att jobba med idrottsmän och kvinnor över hela världen, har jag haft privilegiet att få träna atleter, allt från nybörjare till elit, inom Fotboll, Friidrott, Boxning, MMA, Wrestling, Basket, Ishockey, Rugby, Rodd, Tennis, Golf, Bordtennis, Ridning, Volleyboll och Triathlon. Jag kommer att ta mig an både kvinnor och män från en ålder av 11 år, och allt från nybörjare till elit. Mitt fokus kommer att vara på att förbättra styrka, kraft, snabbhet, explosivitet, kondition, core stabilitet, flexibilitet, koordination, balans, hållning, löparteknik och kost hos varje individ. Jag kommer även att integrera mental träning, skadeförebyggande, fitness test och fitness utvärdering i varje paket.

KÖP HÄR

För bokning och information, var vänlig kontakta mig på:

David Samuyiwa
Sports Performance Coach / Health and Fitness Expert
Telefon: 0739 592031
Email.:
website.
www.davidsam.se