Online PT Tjänster

Jag började inom sport-, hälso- och fitnessbranschen 1989, sedan dess har jag arbetat i över 10 olika länder och samlat över 100 000 timmars arbetserfarenhet. Mina två huvudsakliga expertområden är inom områdena vikt/fettminskning och fotbollsprestationer. Jag har 100-tals kunder som uppnår sina mål inom dessa två områden och därför, på grund av den stora framgång jag har haft under åren inom dessa två sektorer, har jag beslutat att jag under sommaren/hösten 2023 tillsammans med mitt team av expertrådgivare ska lansera en onlinetjänst där kunder får tillgång till min expertis och kunskap via en onlineplattform.

För att ta reda på mer om den här tjänsten, klicka antingen på VIKT-/FETTMINSKNINGSPROGRAM eller FOTBOLLPRESTANDACOACHING för hur du kommer igång.

Hälsningar

David Samuyiwa
”MED RÄTT TÄNKSÄTT ÄR VARJE MÅL & VARJE DRÖM MÖJLIG!