Om David

Jag föddes i London den 4 augusti 1972. Mina föräldrar emigrerade från Nigeria till London i början av 1960-talet.

Min pappa var läkare och politiker, mamma (min största inspirationskälla) är numer pensionerad och bor större delen av tiden i Nigeria. Hon dedikerade största delen av sitt vuxna liv till att uppfostra sex barn av vilka jag är det yngsta.

När jag inte arbetar prioriterar jag min familj högst och om tiden tillåter så brukar jag skriva poesi, läsa historia och förbättra min spanska och min svenska. Jag har även ett intresse för politik.

I januari 2009, efter fyra år på Fusion Functional Training AB, började jag bli desillusionerad från fitness-branchen i Göteborg. Jag kände att kvalitén i branschen var på väg ner, och detta kombinerat med branschens relativt bristande syn på moral, fick mig att inse att det inte skulle ta lång tid innan jag sökte nya utmaningar i livet.

I juni 2009 så sade jag upp mig från alla mina uppdrag och kommer härefter att sträva efter en karriär inom politik och evangelism. Jag tror att jag genom detta arbete kan hjälpa till att minska och bryta ner de negativa krafter som tyvärr finns i vårt samhälle idag.