Ereunous Personlig Träning

Ereunous består av två grekiska ord EREUNA som betyder ”FORSKNING” och NOUS som betyder ”INTELLEKT”. På grund av min omfattande professionella karriär och mina höga akademiska kvalifikationer som jag samlat på mig under åren, har jag fått en enorm mängd internationell erfarenhet och kunskap som gjort det möjligt för mig att samla mängder av EREUNA som i sin tur gav möjligheten att öka mitt NOUS. Så när det gäller att leverera garanterade resultat för mina kunder, inom sport, hälsa, fitness, personlig och professionell utveckling, så kan du vara säker på att du befinner dig goda händer.

Kort om David Samuyiwa
Sedan starten av Davids fitnesskarriär 1989, har David Samuyiwa samlat på sig över 80 000 timmars erfarenhet inom idrott, hälso och fitness-industrin. Han har hunnit med att vara chef, personlig tränare inom sporter, mental tränare, föreläsare i konsten att motivera, gyminstruktör, grupptränare och kostrådgivare. Hans karriär har fört honom genom UK, Scandinavien, Kina, Spanien, Balkans, Indien, Dubai, Kanarieöarna, Australien m.m. Genom sin resa i karriären har han hunnit utbilda över 6 000 PT’s runt om i världen.

David Samuyiwa anses vara en av de absolut bästa i branschen. Hans färdigheter tillsammans med hans erfarenheter har gjort det möjligt för 1 000-tals personer att nå sina mål i livet.

 

Prislista, Personlig Träning
3 tim 4 500 kr
6 tim 7 500 kr
12 tim 14 440 kr
18 tim 18 000 kr
30 tim 26 950 kr
Paket 1, Ditt nya jag
Tid: 4 veckor – 10 timmar
Pris: 9 950 kr

Det här vetenskapliga tränings programmet är utformat för alla som önskar en viktnedgång på upp till 10 kg och 5% kroppsfettreducering på 4 veckor. Vi kommer att träna två gånger i veckan över en 4 veckors period och genom att öka ämnesomsättningen och muskelmassan samt introducera bra fettförbrännings- och kaloriövningar så kommer du att se en fantastisk transformering på enbart 30 dagar. .

Paket 2, Vikt & Fettminskningsprogram
Tid: 6-8 veckor – 30 timmar
Pris: 24 950 kr

Det här beprövade och vetenskapligt utformade programmet är designat för att hjälpa människor som behöver gå ner än 10 kg och över 10% kroppsfett. Programmet är en speciell mix av complex-, compound-, cardio-, styrke-, core- och funktionell träning. Den här sammanstättningen av olika träningsformer hjälper kroppen att fort bränna fett och kalorier, gå ner i vikt, förebygga skador, stärka skelett och muskulatur, boosta kroppens hormon- och immunsystem, stärka kroppen mot tecken på åldring, stärka självförtroende, öka energin och mycket mycket mer.